ayia napa

Vi tjejer har pratat såå länge om vad vi ska göra i sommar och eftersom att vi är 13 personer så har alla haft olika åsikter och det har varit snack om Rhodos, Magaluf och Ayia napa. Jag har hela tiden velat Ayia napa eller någon stans i Grekland, dock inte Rhodos. Men nu har vi i alla fall bokat Ayia napa! Den 15 augusti åker vi, kommer bli så sjukt kul!! 
Vi har ett jättefint hotell som ligger nära både stranden och stan, så det är perfekt. Dock bor vi inte på Nissi beach, men det ligger rätt nära så man kan ta taxi dit. Det är ju lätt den finaste stranden på hela Cypern typ, googla om ni inte vet hur den ser ut! 
 

  4 kommentarer på "ayia napa"

Postet av: Hanna
Bodde på de hotellet en av gångerna jag var där förra året, perfekt läge och mitt i stan så går man utanför hotellet så kommer i princip bargatan precis ovanför ;) ni kommer ha de skitbra!!
Svar: Åh vad bra!! Låter ju toppen verkligen! :D
Sofie Backlund
2014-02-02, 23:01:14
URL: http://hanshen.blogg.se
Postet av: louise
Vad heter hotellet ni ska bo på? :)
2014-02-02, 23:11:06
URL: http://nattstad.se/louisemellqvist
Postet av: Fanny
Det ser sååå härligt ut!
2014-02-03, 09:03:05
URL: http://fannystaaf.se
Postet av: Marlene S.R
åh vad kul!:)
Svar: Jaa, ska bli riktigt roligt! :)
Sofie Backlund
2014-02-03, 20:00:30
URL: http://maarlenez.blogg.se/

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentar:
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Sofie, är 17 år och läser samhällsprogrammet andra året på gymnasiet. I min blogg delar jag med mig av lite allt möjligt, men mest vardag, shopping, mode, tips och inspiration. Hoppas ni gillar det ni ser och stannar, p&k.

KONTAKT/SAMARBETEN: hannnasofie@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria