love it

 
 
Tog några bilder lite snabbt nyss på bikinin, ska fixa några bättre sen när det är ljust ute. Men dessa får duga så länge iaf!
 
Tänkte svara på några frågor jag fick också:

dööööööör den är för jävla snygg!!! 
kan du skriva hur storlekarna är osv? Ska verkligen beställa hem en!! Nästan alla säger att de är små i storleken men själv tycker jag att den är rätt normal. Har ju dock varken värsta rumpan eller tuttarna så kan ju bero på det haha. Men gå upp en storlek i överdelen iaf, bättre att den är liite större än att den inte täcker hela tuttarna liksom.

vilken strl har du? funderar på att köpa en :) är dom normala eller inte i storleken? Jag har XS i både överdel och underdel. Läs ovan om storlekarna! :)

har du gjort din design själv? Älskar den och älskar din blogg! Har laddat ner en graitsdesign men har ändrat det mesta, så som header, meny, typsnitt osv! Taack, glad jag blir!!

Måste bara ge lite cred för dig för att du bloggar så ofta, uppskattas!! Väldigt bra och inspirerande inlägg också. Kram. Men åh vad gullig du är!! Blir jätteglad :) Försöker verkligen uppdatera så ofta jag kan! Kram!

do you still like justin bieber? ;) Haha can't remember I've ever liked him :o or maybe some years ago haha, but I was never really a big fan.. And no, I don't like him, or hate him ;)

 

  4 kommentarer på "love it"

Postet av: MALIN
och DÄR försvann mitt självförtroende igen
2014-02-11, 23:26:53
URL: http://malinkirstine.forme.se/
Postet av: MALIN
och DÄR försvann mitt självförtroende igen
2014-02-11, 23:27:07
URL: http://malinkirstine.forme.se/
Postet av: annsoh
Hej! nu är dagens blogg avslutad! kicka in och se fall det var du som blev vinnaren! :D om inte anmäld dig då igen i samma inlägg! http://annsoh.blogg.se/2014/february/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen-8.html#comment
2014-02-12, 14:38:12
URL: http://annsoh.blogg.se
Postet av: Tilda
Vad kostade frakten totalt? Alltså fick du betala tull eller nåt? :)
2014-02-17, 17:52:51
URL: http://evylina.blogg.se

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentar:
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Sofie, är 17 år och läser samhällsprogrammet andra året på gymnasiet. I min blogg delar jag med mig av lite allt möjligt, men mest vardag, shopping, mode, tips och inspiration. Hoppas ni gillar det ni ser och stannar, p&k.

KONTAKT/SAMARBETEN: hannnasofie@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria