hur jag redigerar mina bilder

Får dagligen frågor om hur jag redigerar mina bilder, vilken kamera jag använder osv. Så tänkte att jag kan svara på det i ett inlägg. 
 
Var redigerar jag mina bilder?
Jag redigerar nästan alltid mina bilder i Photoshop, har också laddat ner ett program som heter RadLab som man lägger in i Photoshop och så kan man jätteenkelt lägga till effekter osv på bilderna. 
 
 
Var gör du dina collage? 
För det mesta i Photoshop. Ibland använder jag mig av Polyvore när jag ska göra klädcollage, och ibland när jag bara ska lägga ihop massa bilder (t.ex bilder från weheartit eller instagram) så använder jag Pixlr express.
 
Vilka appar använder du för att redigera bilder?
 
 
Vilken kamera och vilket objektiv använder du?
 
Tips på hemsidor att redigera bilder på:
Pixlr.com (helt klart bästa sidan, Pixlr Editor är uppbyggt ungefär som Photoshop, I Pixlr Express kan man göra collage och lägga till massa olika effekter och Pixlr O-matic fungerar som appen i mobilen med filter osv) 
 
 
 
 

  0 kommentarer på "hur jag redigerar mina bilder"


Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentar:
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Sofie, är 17 år och läser samhällsprogrammet andra året på gymnasiet. I min blogg delar jag med mig av lite allt möjligt, men mest vardag, shopping, mode, tips och inspiration. Hoppas ni gillar det ni ser och stannar, p&k.

KONTAKT/SAMARBETEN: hannnasofie@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria